Villaolja V17

16:07

Villaolja V17

Uppdaterade villaolja priser för v17!

 

10 220 kr/m3 Inomhustank

10 570 kr/m3 Utomhustank

11 010 kr/m3 Miljöolja

 

Oljepriserna börjar sakt peka upp åt igen !

Köp redan idag !!

Än i dag så används olja till uppvärmning av både hushåll och Industrier även om det minskar för varje år, vår leverantör har lång erfarenhet av att leverera villaolja till Sveriges hushåll och industri.

Vi har konkurrenskraftiga priser och kan erbjuda er en möjlighet att sprida kostnaden över året. Vi har tre olika varianter av Eldningsolja/villaolja. 1. Den ena är avsedd för oljetankar och ledningar placerade inomhus där temperaturen aldrig sjunker under 0 oC (E10). 2. Har du en oljetank placerad utomhus, i kallförråd, nedgrävd eller liknande, finns även en variant som tål temperaturer ned till ca -30 oC (E32). 3.

För dig som tänker extra mycket på miljön, erbjuder vi en olja som är praktiskt taget svavelfri och med lägre aromathalt. Oljan har dessutom mycket goda förbränningsegenskaper, är extremt köldtålig, och kan användas i både inomhus- och utomhustank.

villaolja

Chansa aldrig genom att välja den temperaturkänsliga oljan om du är osäker på om temperaturen kommer att understiga 0 (noll) grader Celsius. Utsätts den olja som är temperaturkänslig för kyla kan paraffinutfällning eller isbildning uppstå. Detta kan leda till att ledningar och filter sätts igen eller att issörja bildas på oljetankens botten vilket i sin tur kan orsaka kostsamma dirftstörningar.

 

 

 

Vi tror att med vår erfarenhet inom värme och energisektorn ska ge er tillräckligt med kunskap och information att ta rätt beslut om vilken produkt ni ska välja, samt genom den personliga servicen ge er trygghet och enkelhet att handla hos oss.

• Vårt mål är att alltid ha bra erbjudande service och alltid fraktfritt i Sverige.
• Vi jobbar med produkter bland Sveriges bästa leverantörer som ger er bra valuta för pengarna.
• Vi har alltid fraktfritt på våra produkter, leveranser från Söder till Norr i Sverige mellan 3-10 dagar.

Har ni synpunkter eller om ni saknar något så tveka inte att höra av er!

Tel: 036- 340 800

Mail: info@svenskvillaenergi.se