pellets direct

18:53

Pellets Direct

Vi vill vara er lokala energileverantör ni slipper att åka och hämta pelletsen , ni får den fram kört dit ni vill ,hemleverans av pelletsen till er dörr bättre kan det inte bli!

Vi tillverkar pellets av sågspån, utan onaturliga tillsatser. För att vara säkra på att det blir rätt har vi våra egna pelletsfabriker. De ligger i Småland, Östergötland, Gästrikland och Hälsingland. När det gäller pellets har vi lång erfarenhet och vi utvecklar ständigt vår pelletsprodukt, både när det gäller kvalitet och tillverkning. Ofta sker utvecklingsarbetet ihop med våra kunder eller efter förslag och önskemål från dem.

Köp billig pellets direct!!

pellets direct

 

 

 

 

 

 

 

 

Jämn kvalitet är hög kvalitet

Det bästa för en pelletsbrännare är om de pellets man eldar har så jämn kvalitet som möjligt. Om till exempel fukthalten varierar från leverans till leverans, måste man hela tiden ställa om och anpassa brännaren efter pelletsen. Det är både onödigt och krångligt. Med en jämn kvalitet får du en effektiv förbränning samtidigt som du minskar risken för att brännaren ska börja krångla. Därför strävar vi efter att göra en pellets med en så jämn kvalitet som möjligt.

Sveriges sotare rekommenderar Neovapellets

Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund rekommenderar våra pellets till sina kunder. Motiveringen är att kvaliteten är ovanligt hög och jämn, vilket är till nytta både för den som eldar och för alla sotare som värnar om värmesystemens effektivitet och bostädernas säkerhet. Det tycker vi är ett bevis på att vi är på rätt väg!